Een warm welkom op
Kolluks Hofke 


Biologische Boerderij Kolluks Hofke

Warm welkom


Op de rand van Gelderland en Noord-Brabant tussen Nijmegen en Den Bosch ligt het historisch stadje Ravenstein. Op 5 minuten afstand ligt natuurgebied Maashorst-Herperduin.  500 meter van het natuurgebied, ligt in dezelfde straat,  biologische boerderij Kolluks Hofke.

Kolluks Hofke is een heerlijke plek om te relaxen en te genieten van de rust, ruimte en een ijsje. of om een kijkje te nemen bij de melkrobot in de stal.  Van 1 april tot 15 oktober kunt u dagelijks van 9.00 uur - 21.00 uur genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje uit ijsautomaat ‘ijsCootje’.

Verder is Kolluks Hofke geopend voor bijeenkomsten. Groepen vanaf 25 personen zijn welkom voor vergaderingen, vriendendagen, familiereünies enz enz. Voor meer informatie vul het contactformulier in en er zal contact met u opgenomen worden.Van harte welkom!

      Wie zijn wij 

Wij, Ad en Annemiek ontvangen samen met onze kinderen Wouter, Daan en Evi, u met veel plezier op onze biologische boerderij.

Gastvrijheid staat bij ons voorop!                            Iedereen krijgt bij ons een warm welkom én alle rust en ruimte om te ontspannen en te genieten van deze fijne locatie midden in de polder.

het is een sfeervolle plek voor het vieren van bijzondere momenten. Locatie Kolluks Hofke

Bijzonder, omdat het zo gewoon is gebleven!

Kolluks Hofke is geschikt voor talloze bijeenkomsten. Van vergaderingen, feestjes tot afscheidsbijeenkomsten.

De kinderen vermaken zich op de trampoline, het voetbalveldje of met kipschieten. Zijn ze uitgespeeld dan mogen ze net als hun ouders een kijkje nemen bij de pony, geiten en de koeien. En een bezoekje aan de melkrobot mag dan niet ontbreken.

Voor bijzondere bijeenkomsten met het 'gevoel van Thuis'. 

Voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden kunt u mij bellen op 06 31196049        of bereiken per mail info@kollukshofke.nlButton
Rondom het boeren erf.

Ruimte om te genieten! 

Op of aan het erf is er ruimte om te parkeren, veel ruimte voor spelactiviteiten en om de boerderijdieren te bezoeken.

In de zomer staat er een gezellig terras en zijn  bijeenkomsten in de buitenlucht mogelijk. Het is dan ook mogelijk om door ons een stertent te laten plaatsen met wat palletbanken en vuurkorven voor een festival sfeertje, 

Bijeenkomsten binnen in de warme, gezellige boerenhoeve met geluidsinstallatie en beamer zijn het hele jaar door  mogelijk.


Button