Leef- en beleefboerderij Kolluks Hofke

Accomodatie.

VERGADEREN OP ONS BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF

KOLLUKS HOFKE IS HET BEDRIJF VAN ADRIE EN ANNEMIEK NASS. IEDEREEN WORDT WARM ONTVANGEN EN ER IS VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT EN TIJD VOOR UW GROEP. VANUIT DE RECREATIERUIMTE HEB JE RECHTSTREEKS ZICHT OP HET JONGVEE IN DE STAL!
Vergaderen op onze boerderij is een bijzondere en leuke ervaring. Kolluks Hofke is een biologisch melkveebedrijf gelegen in een landelijke omgeving in Noord-Brabant tussen Oss en Nijmegen.

Boederij Kolluks Hofke biedt naast een vergaderlocatie, ook leuke groepsactiviteiten aan, zoals ‘koemelken’, ‘kipschieten’ en boeren-darts.

NATUURGEBIED HERPERDUIN
Met een prachtige ligging op het platteland, nabij natuurgebied Herperduin zult u hier rust en ruimte ervaren. Wellicht heeft u er nooit aan gedacht, maar ook brengt dit veel inspiratie voor een heisessie of brainstormsessie ! Ook te combineren met een educatieve rondleiding of (biologische) lunch.

Voor de mogelijkheden kunt u het contactformulier op onze site gebruiken of contact opnemen met Annemiek Nass, telefoon: 0412-401641                               


GEBRUIK ACCOMMODATIE ALLEEN MOGELIJK BIJ HET BOEKEN VAN EEN ARRANGEMENT EN/OF ACTIVITEITVOOR VRAGEN OF MEER INFORMATIE KUNT U HET CONTACTFORMULIER INVULLEN.