Leef- en beleefboerderij Kolluks Hofke

Farm Cooking.

FARMCOOKING OP DE BOERDERIJ
BV OP EEN ECHTE BOEREN HOUTSKOOL BBQ !!!

KOLLUKS HOFKE IS HET BEDRIJF VAN AD EN ANNEMIEK NASS. IEDEREEN WORDT WARM ONTVANGEN EN ER IS VEEL PERSOONLIJKE AANDACHT EN TIJD VOOR UW GROEP. KOLLUKS HOFKE IS EEN BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF GELEGEN IN EEN LANDELIJKE OMGEVING IN NOORD-BRABANT TUSSEN OSS EN NIJMEGEN. MET EEN PRACHTIGE UITZICHT OVER DE WEILANDEN EN IN DE VERTE NATUURGEBIED HERPERDUIN/DE MAASHORST KUNT U GENIETEN VAN DE RUST EN RUIMTE OM JE HEEN. FARMCOOKING OP ONZE BOERDERIJ IS EEN BIJZONDERE EN LEUKE ERVARING. 

Bij de Boeren BBQ staat de grote houtskool barbecue en één of twee gasbarbecues onder de veranda klaar. Echte aanrader voor in de zomer. Bij een workshop hapjesbuffet of italiaans buffet werken we lekker binnen. heerlijk voor in de winter bij de houtkachel.
Binnen heb je rechtstreeks zicht op het jongvee in de stal en bij mooi weer kun je op het terras de koeien buiten rond zien lopen en in de avond kun je een kijkje nemen in de stal.

Farmcooking: ideaal voor teambuildig of groepen van ca 20 personen.

De gerechten worden door de gasten voorbereid, ter plaatsen krijgen ze de recepturen en gaan dit in groepjes voorbereiden en afwerken. Waar nodig springt onze kok bij.

De prijzen zijn gebaseerd op groepen van ongeveer 20 personen, onder de 20 personen komt er een toeslag bij, van 2 euro p.p. 

Prijzen op aanvraag. 

Bij de maaltijd kan tegen vergoeding wijn, bier fris, sap, koffie, thee en melk geserveerd worden. 

Ook leuk in combinatie met een arrangement:

Franse avond. Gedeelte van de groep gaat franse hapjes maken en een gedeelte gaat jeu de Boer spelen. Natuurlijk op tijd pauze om gezamenlijk te genieten.

Duitse avond. Heerlijke Duitse hapjes bij het proeven van een drietal overheerlijke speciaal biertjes. Wat dacht je van "Blonde Dern", "Dukzat" of "Hittepetit". Natuurlijk ontbreekt een spelletje bierpul schuiven niet.