Leef- en beleefboerderij Kolluks Hofke

IJssalon.

BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF KOLLUKS HOFKE 
BIJZONDER, OMDAT HET ER ZO GEWOON IS GEBLEVEN. 
 


Een échte biologische boerderij in Herpen (Noord-Brabant) met terras, ijssalon en recreatieactiviteiten voor jong en oud. Op de boerderij is een biologisch Melkveebedrijf gevestigd, welke beheerd wordt door Adrie en Annemiek Nass. De 125 montbéilliarde melkkoeien worden twee keer per dag gemolken en grazen in de weilanden rondom het huis waar zowel kinderen als volwassenen naar kunnen kijken.

Van een gedeelte van de melk wordt heerlijk vanille ijs gemaakt, maar er zijn meerdere smaken verkrijgbaar. Er is keuze uit vanille, banaan, meloen, stracciatelli, stroopwafel, yoghurt-aardbeien, chocolade, aardbeien en citroen.

Leef en beleefboerderij Kolluks (Thee) Hofke biedt volop vertier voor jong en oud!
​In 2017 opent Kolluks Hofke haar Thee Hofke. Het Thee Hofke is te boeken voor heerlijke boeren/boerinnen High Thea's, baby showers en boeren wellness. En vanaf augustus kunt u een kijkje nemen bij één van de twee melkrobbots op Kolluks Hofke.

Daarnaast kun je natuurlijk heerlijk van je ijsje, kopje koffie (of andere lekkernijen) genieten op het boerenerf-terras of onder de veranda. terwijl de kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus "boerengevoel". Lekker springen op de ingebouwde trampoline, dieren aaien, stelten lopen en boerenspellen als ‘kipschieten’ en ‘koemelken’. In samenwerking met Bike Adventure (buurman)  is het mogelijk om samen met de kinderen een tocht te maken door natuurgebied Herperduin of vestingstadje Ravenstein te bezoeken aan de hand van ludieke opdrachten. En in groepsverband dit te combineren met een lekker boeren BBQ of boeren lunch.

Meer weten? Neem gerust een kijkje op deze site

Voor het bespreken van uw ideeën en de mogelijkheden kunt u het contactformulier gebruiken

of contact opnemen met Annemiek Nass   Telefoon: 06-31196049